Ziraat Katılım 100 Uzman Yardımcısı Alımı Başvuruları 26 Mart'a Kadar Sürecek

Ziraat Katılım Bankası'na 4 yıllık üniversite mezunlarından uzman yardımcısı alımı için 9 Mart 2021 tarihi itibariyle başlayan uzman yardımcısı alımı için başvurular 26 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.

Ziraat Katılım 100 Uzman Yardımcısı Alımı Başvuruları 26 Mart'a Kadar Sürecek

Ziraat Katılım başvuruları Anadolu Üniversitesi'nin online sınav başvuru sayfası üzerinden yapılacak.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59'a kadar Anadolu Üniversitesi'nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır. Başvuru formu aday tarafından noksansız olarak doldurulacak ve adayın son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı taranarak Başvuru Sistemi'ne eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE'nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir." denildi.

Başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar ise şu şekilde sıralandı: 

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak,

3. Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

4. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.