Yüzde 90 Engelli Adam Park Yeri Kavgası Nedeniyle Öldüresiye Dövülmüştü! Acı Haber Geldi...

Antalya'da 19 Şubat'ta park yeri tartışması nedeniyle çıkan tartışmada öldüresiye dövülen yüzde 90 engelli Mümün Kara kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Yüzde 90 Engelli Adam Park Yeri Kavgası Nedeniyle Öldüresiye Dövülmüştü! Acı Haber Geldi...

19 Şubat Cuma günü öğle saatlerinde meydana gelen olayda, babası, annesi ve kız kardeşiyle birlikte akşam yemeği için babaannesine gitmek isteyen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Bekir Kara, bir işletmeye gelen müşterinin aracını evin girişine park ettiğini gördü. Müşteriyi uyaran Kara ile işletme sahibi N.Y. arasında tartışma yaşandı.

Horoz Dövüşü Sırasında Kendi Horozu Tarafından Öldürüldü

Tartışma bir anda kavgaya dönüşürken, iddialara göre N.Y. ile oğlu A.Y., Bekir Kara ve babası 58 yaşındaki Mümün Kara'yı öldüresiye darbetti. Mümün Kara, ihbarla olay yerine gelen ambulansla önce Kepez Devlet Hastanesi daha sonra da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çeşitli hastalıkları nedeniyle iç organlarından yüzde 90 engelli olan Kara, buradaki yaşam mücadelesini kaybetti. Gözaltına alınan şüphelilerden N.Y. tutuklanırken, diğer saldırgan adli kontrol şartıyla salıverildi.