Yüz Nakli Yaptırmıştı: Recep Sert Tutuklandı

Türkiye 'nin 5. yüz naklini yaptıran Recep Sert , kasten adam öldürme suçlaması ile tutuklandı ve beraberindeki 3 kişi ile birlikte cezaevine gönderildi.

Yüz Nakli Yaptırmıştı: Recep Sert Tutuklandı

Son dakika : Yüz nakli yapan Recep Sert tutuklandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Bilecik ’te Gazipaşa Mahallesi Nişancı Sokak üzerinde bulunan çiğ köfteci dükkanına saat 02.20 sıralarında bir saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda  3 el ateş edildiği bildirildi. Saldırıda yaralananların olmadığı , kurşunların park halindeki araçlara isabet ettiğine yer verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çiğ köfteci İrfan Demir ’in kentteki 4 işyerini, Mehmet Cömert isimli kişiden aldığını ancak hala aralarında anlaşmazlık olduğunu söyledi. 

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri  silahı Recep Sert ’in ateşlediğini tespit etti.

EVİNDE YAKALANDI VE GÖZALTINA ALINDI

Türkiye 'nin 5. yüz nakli yapan ismi olan  Recep Sert, Bursa ’nın İnegöl ilçesinde bulunan evinde silahla birlikte yakalandı ve gözaltına alındı. Recep Sert ile birlikte eşi Esma Sert ile akrabası Samet Sert ve Mehmet Cömert de gözaltına alındı.

İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Recep Sert ’in beraberindeki Samet Sert ile birlikte kiraladıkları araçla Bilecik’e gelip, saldırıyı düzenlediği ardından da aynı araçla yaşadığı Bursa'ya döndüğü tespit edildi.

TUTUKLANDILAR

İfadeleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden  Recep Sert, eşi Esma Sert, akrabası Samet Sert ve Mehmet Cömert tutuklandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA