Yollar Adeta Kan Gölüne Döndü! İlk Gün: 12 Ölü, 83 Yaralı

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması ile birlikte Cuma günü mesai bitiminden sonra yola çıkan sürücüler yoğun trafik oluştururken, her sene olduğu gibi tüm uyarılara rağmen dikkatsizlik ve uykusuzluktan kaynaklı trafik kazaları yaşandı.

Yollar Adeta Kan Gölüne Döndü! İlk Gün: 12 Ölü, 83 Yaralı

Yollar Adeta Kan Gölüne Döndü! 12 Ölü, 83 Yaralı

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması ile birlikte Cuma günü mesai bitiminden sonra yola çıkan sürücüler yoğun trafik oluştururken, her sene olduğu gibi tüm uyarılara rağmen dikkatsizlikten ve uykusuzluktan kaynaklı trafik kazaları yaşandı.

Cuma günü saat 18.00'den tatilin ilk günü olan Cumartesi saat 18.00'e kadar çeşitli il ve ilçelerde meydana gelen 29 trafik kazalarında 12 kişi hayatını kaybederken, 83 kişi yaralandı.  Cuma günü , iftar saatinin ardından yollarda büyük yoğunluk gözlemlenirken, uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen trafik kazalarının önüne geçilemedi. Van, Kayseri, Elazığ, Konya, Düzce ve Karaman'da meydana gelen trafik kazalarında 12 vatandaşımız hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. İzmir, Kırıkkale, İstanbul, Sivas, Mardin, Aksaray, Bursa, Adıyaman , Malatya, Kayseri, Karabük ve Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazalarında 75 kişi yalaralandı.