Yolda Yürürken Kafasına Keçi Düştü

Kurbanlıkların kaçması, sahiplerinin kovalaması sonucu ortaya çıkan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Bursa' da meydana gelen olayda yere yatırılan keçi, sahibinin elindne kaçtı ve 3. kattan atlayarak aşağıdan geçen adamın üzerine düştü. 

Yolda Yürürken Kafasına Keçi Düştü

Kurban Bayramı 'nda meydana gelen kazalara ilginç bir tanesi daha eklendi. 

Bursa' dan alınan son dakika bilgilerine göre, Yıldırım İlçesi Uİlus Mahallesi 'nde meydana gelen feci olayda, sabah saatlerinde ailesi ile kurban kesimi için evinin bahçesinde olan 50 yaşındaki Mehmet Sıttık Karakaş isimli kişi, telefonla konuşmak üzere bahçeden dışarı çıktı. Sokakta telefon görüşmesini gerçekleştiren Karakaş'ın önünde bulunduğu apartmanın 3. katından kafasına keçi düştü. 3. katta oturmakta olan kişi, kurban için aldığı keçiyi evinde kesmek için yere yatırdı. Yere yatırdığı keçiyi kesmek için davranan kişi , keçinin elinden kurtulması ve aşağı atlaması ile şok oldu. 3. Kattan atlayan keçi, o sırada aşağıda telefonla konuşmakta olan Mehmet Sıttık Karakaş isimli kişinin başına düştü. Keçinin başına düşmesi sonrası yere yığılan kişi, çevredeki vatadnaşların ilk müdahalesini yapması sonrası özel bir araçla yakındaki hastaneye kaldırıldı.

Keçi Retrobet kaçarak izini kaybettirirken kanlar içinde yere yığılan ve hastanede tedavi altına alınan kişinin, hastanedeki tedavisinde kafatasında iki yerden kırık olduğunu söyledi. 

Cuma Gül isimli kişi ise keçinin kafasına düşmesi sonrası yığılan kişiye ilk müdahaleyi yaptığını söyleyerek, ‘’Bahçede koyunu kestiğim sırada büyük bir ses geldi. Kafamı kaldırıp baktığımda yerde kanlar içerisinde yatan Mehmet abiyi gördüm. Koşarak yanına gittim, başının arkasından oluk, oluk kan akıyordu. Hemen tampon yaptım. Bu esnada yakınları ve mahalleli de geldi yardıma. Zaten arabaya bindirip hemen hastaneye götürdüler. Ben hayatımda daha önce böyle bir şey görmedim’’ diye konuştu. Keçinin sahibi Emrah Aktaş, ‘’Keçi zaten buraya getirene kadar yolda iki kişiyi devirdi. Zor zapt ettik. Çıkarttık terasa bağladık keseceğimiz sırada ipten kurtuldu terasın kenarlarında bulunan duvarın üzerine çıktı. Tam tutacağımız sırada aşağıda bulunan adamın üzerine düştü. Babam eyvah adam gitti öldü dedi. Çıplak ayak aşağıya indi. Yaralı adamı arabaya bindirerek hastaneye götürdüler. Bizde keçiyi yakalayarak getirdik bu sefer kaçamadan kestik’’ ifadelerini kullandı.

Keçi iki sokak ötede yakalanırken hastaneye kaldırılan Mehmet Sıttık Karakaş 'ın kafasında iki kırık olduğu belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara