Yer: Adana-MİT'in Yerini Sordu ve Kaçmaya Başladı

Adana'da meydana gelen olayda bir kişi, banka görevlisine MİT'in yerini sordu ve kaçmaya başladı.

Yer: Adana-MİT'in Yerini Sordu ve Kaçmaya Başladı

İlginç olaylarla gündeme gelen Adana'da bir olay daha yaşandı. bir kişi, güvenlikçiye MİT'in adresini sordu ve kaçtı.

Alınan bilgilere göre Seyhan İlçesi Cemalpaşa Mahallesi 'nde meydana gelen olayda, bir bankanın özel güvenlik görevlisinin yanına gelen 39 yaşındaki İsmail K. isimli kişi "Adana'da MİT binası nerede benim oraya gitmem gerekiyor, adresini verir misin" dedi. Özel güvenlik görevlisi ise MİT'in adresini soran kişiden şüphelendi ve onu muhafaza altına aldı ve polis ekiplerine durumu bildirdi. 

Güvenlikçinin muhafaza ettiği kişi, onun elindne kurtuldu ve kaçmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise şahsın eşgalini aldı ve kaçtığı yönde araştırmalara başladı. Bir süre sonra şahıs, bankadan yaklaşık 1 km uzaklığında kaldırımda otururken yakalandı. Olay yerine terörle mücadele ekipleri de çağrıldı.

İsmail K. isimli kişi, MİT 'in adresini, 15 Temmuz günü gerçekleşen hain saldırıyı kimin yaptığını bildiğini ve bunları anlatmak için MİT 'in adresini sorduğunu söyleyerek , "Ben 15 Temmuz darbe girişiminin olacağını da önceden bildim. Ben cezaevinden yeni çıktım" dedi.

GÖNÜLLÜ OLARAK FİLİSTİN'E GİTMEK İSTİYOR

Gönüllü olarak Filistin'e gidip savaşmak istediğini söyleyen İsmail K. çelişkili ifadeler verdiği için emniyete götürülerek sorguya alındı. İsmail K.'nin yapılan sorgusunda, akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ADANA