Yenişafak Yazarı Kemal Öztürk'ün 'Ekrem İmamoğlu' Çıkışı Sonrası Flaş Gelişme

Eski Anadolu Ajansı Genel Müdürlerinden, Yeni Şafak gazetesinin en çok okunan yazarlarından birisi olan Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının geri alınmasının ardından yaptığı açıklamalarlar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yenişafak Yazarı Kemal Öztürk'ün 'Ekrem İmamoğlu' Çıkışı Sonrası Flaş Gelişme

Eski Anadolu Ajansı Genel Müdürlerinden, Yeni Şafak gazetesinin en çok okunan yazarlarından birisi olan Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının geri alınmasının ardından yaptığı açıklamalarlar gündeme bomba gibi düşmüştü. Yenişafak'ın dün Kemal Öztürk'ün AK Parti'liler adına özeleştiri yapacağı belirtilen yazısını yazmayınca Kemal Öztürk'ün gazeteden ayrılıp ayrılmadığı tartışılmaya başlanmıştı. Kemal Öztürk, yine sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir açıklama yaparak yazılarına ara verdiğini açıkladı.

"YARIN YAZACAĞIM" DEMİŞTİ

Kemal Öztürk, YSK kararının ardından "YSK kararı, uzun yıllar çok tartışılacak. Sadece #İstanbul seçimlerini değil, tüm siyaseti etkileyecek bir hava oluşmaya başladı. Ekrem İmamoğlu, başkanlığı elinden alınmış mağdur bir siyasetçi olarak, daha da önemli bir siyasi figür haline geldi. Detaylar yarınki yazımda..." ifadelerini kullanmıştı. Yazının yayımlanmamasının ardından bir çok takipçi Kemal Öztürk'e konuyla ilgili soru sordu.

"YENİŞAFAK'TAKİ YAZILARIMA ARA VERDİM"

Sorulara yanıt veren eski AA Genel Müdürü ve Yenişafak yazarı Kemal Öztürk ,"Bir çok yerden gelen yoğun sorular nedeniyle bir açıklama yapmam gerekti: Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle yaşanan sorun yüzünden gazetem @yenisafak da yazılarıma ara verdim. Bunun her iki taraf için de daha uygun olacağını düşündüm. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.