Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ'a Sopalarla Saldıranlardan 2 Kişi Yakalandı

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programının ardından evinin ,  ailesinin gözü önünde sopalarla saldırıya uğramış, Demirağ'a saldırıyı gerçekleştirenler siyah bir araçla olay yerinden kaçmıştı

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ'a Sopalarla Saldıranlardan 2 Kişi Yakalandı

Yavuz Selim Demirağ'a Saldıranlardan 2 Kişi Yakalandı

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programının ardından evinin ,  ailesinin gözü önünde sopalarla saldırıya uğramış, Demirağ'a saldırıyı gerçekleştirenler siyah bir araçla olay yerinden kaçmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından korkunç saldırıya ilişkin yeni açıklama geldi. Saldırıyı gerçekleştiren şahısların 6 kişi olduğuna dikkat çekilen resmi açıklamada, bunlardan ikisinin yakalandığı, diğer 4 kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü açıklamasında şu ifadeler yer aldı : 

Evinin önünde saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ olayıyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında, incelenen güvenlik kamerası görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadesine göre saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin 6 kişi olduğu tespit edildi. Şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda A.A. ve N.İ. gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.