Van Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Van Çatak 'tan son dakika haberi geldi. Çatak 'ta çıkan çatışmada 3 jandarma şehit oldu. Yapılan son dakika açıklamasında şehitlerimizin isimleri ve memleketlerine yer verildi.

Van Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Son dakika : Van şehitlerimizin isimleri açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi - Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Twitter adresi üzerinden yaptığı son dakika paylaşımında Van 'da şehit olan jandarmaların isimlerini açıkladı. 

İÇİŞLERİ BAKANI 'NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , acı haberi şu şekilde duyurdu: "Van’da 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği Yıldırım Operasyonunda, bir Jandarma Yüzbaşımız ile iki Jandarma Uzman Çavuşumuz şehit olmuş, bir Jandarma Yarbayımız yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı yarbayımıza acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun."

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Mehmet Taytak yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Van’ın Çatak ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu Yüzbaşı Mahmut Topçu, Uzman Çavuş Sezer Uçar ve Uzman Çavuş Yusuf Uyar #Şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine  sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. "

Jandarma Yüzbaşı Mahmut TOPÇU Samsun

Jandarma Uzman Çavuş Sezer UÇAR  Hatay 

Jandarma Uzman Çavuş Yusuf UYAR Afyonkarahisar