Vali Çuhadar Uyardı! Ramazan Bayramında Birlikte Olabilmemiz için...  

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, rahat bir yaz sezonu için  özellikle Nisan ayında koronavirüs tedbirlerine sıkı sıkıya uyumun büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Vali Çuhadar Uyardı! Ramazan Bayramında Birlikte Olabilmemiz için...  

Adıyaman Valisi Çuhadar, ildeki yeni tip koronavirüsle mücadele çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamalarına ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Sosyal medya hesabından tedbirlere uyumun, Ramazan bayramında artabilecek ve kısıtlamaları da beraberinde getirecek sıkıntıların önüne geçeceğini vurgulayan Adıyaman Valisi, "Cumartesi, pazar ve hafta içi sokağa çıkma kısıtlamaları virüsün yayılmasına engel olabilecek önemli bir tedbirdir. Siz değerli hemşehrilerimden beklentimiz, bu kısıtlamalara uymamız ve kamu sağlığını koruma yönünde alınan bu tedbirlerin azami sonuçlar vermesine yardımcı olmanızdır. Rahat bir yaz sezonu geçirebilmemiz özellikle nisan ayında kurallara tedbirlere sıkı sıkıya uyumamızla sağlanabilecektir. Ramazan Bayramı'nda sevdiklerimizle birlikte olabilmemiz bizlerin elinde. Hepinizi muhabbetle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.