Üvey Kızı Dahil 3 Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapığa 31 Yıl 9 Ay Hapis

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki A.A.S isimli şahıs üvey kızı C.K. ve yeğenleri E.N.S. (12) ile E.A.K.'ye (10) cinsel istismardan 31 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.

Üvey Kızı Dahil 3 Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapığa 31 Yıl 9 Ay Hapis

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan A.a.S., 2015 ve 2019 yılları arasında üvey kızı C.K. ile öz yeğenleri E.N.S. ve E.A.K.'ye cinsel saldırıda bulundu.

Sanığın yaşadığı Gölcük'teki ev ve büyükannelerinin yaşadığı Derince'deki evde tekrarlanan iğrenç saldırılar, 2019 yılında C.K.'nin yaşadıklarını yazdı notu öğretmenine göstermesiyle ortaya çıktı. Öğretmenin suç duyurusunda bulunmasının ardından A.A.S. tutuklanırken, şahıs hakkında cinsel istismar suçlarından ayrı davalar açıldı.  Toplanan deliller, mağdur çocukların uzmanlar eşliğinde alınan ifadeleri ve raporları değerlendiren mahkeme heyeti şahsa 31 ay 9 ay ceza verirken, A.A.S. isimli şahıs mahkemedeki son savunmasında, "Mağdurlar E.N.S. ve E.A.K.'ye bir şey yapmadım. Suçsuzum. Üzerime atılı suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Beraatimi talep ediyorum" dedi.