TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem Geç Başvuruları Alınacak

2020 Tus 1. Dönem ve 2020 STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem başvuru işlemlerini ilgili tarihlerde herhangi bir sebeple yapamayan adaylar için geç başvuru sayfası yarın (23 Ocak 2020) açılacak.

TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem Geç Başvuruları Alınacak

YENİ BEKÇİ ALIMI DUYURULARI, POLİS ALIMI, SUBAY ALIMLARI, SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN YOUTUBE HESABIMIZA ABONE OLARAK BİLGİ ALABİLİRSİN.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 23 Şubat'ta uygulanacak sınavlar için başvurular 3-13 Ocak 2020 tarihleri arasında alınmış, başvuru işlemlerine dair ÖSYM'nin resmi sayfasından aşağıdaki ifadelere yer verilmişti: 

Sınavlara başvurular, 03-13 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 16.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Sınavlara ilişkin ayrıntılı bilgi sınav kılavuzlarında yer almaktadır. Adaylar Kılavuzlara aşağıdaki bağlantılardan erişebileceklerdir. Sınavlara başvuracak adayların ilgili Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Başvuru Yapamayanlar için Bir Fırsat Daha

TUS ve STS Tıp Doktorluğu başvuru işlemlerini kaçıranlar için yarın gün boyunca geç başvuru sayfası açık olacak. Başvuru işlemleri ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden gerçekleşecek.