Türkiye'nin Konuştuğu Olay Belli Oldu: 1 Gelin 2 Damat

Türkiye'nin günlerde konuştuğu olayın detayları ortaya çıktı. Aynı kız ile sözlenen iki damat, kendilerine aynı saatte verilen nişan randevusunda gerçi öğrendi.

Türkiye'nin Konuştuğu Olay Belli Oldu: 1 Gelin 2 Damat

1 gelin 2 damat.

Türkiye günlerdir bu olayı konuşuyor. Kırıkkale'de meydana gelen olayda, iddiaya göre V.T. isimli kişi, AnkarA'daki M.K'dan evlendirme vaadiyle toplamda 60 bin lira para aldı. Öte yandan ailenin V.T. isimli kişi ile de kızını sözlendirdiği bildirildi. Birbirinden habersiz şekilde söz kesen 2 damat adayı ve aileleri, nişan yapmak için gelinin evine geldi. Aynı dönemde evin önünde buluşan iki aile arasında kavga çıktı. Olay sonrası kadının babası, yengesi ve ağabeyi gözaltına alındı. Emniyette ifade veren Y.S. isimli kadın,"M.K.'yi ben hiç görmedim. V.T. ile de ciddi düşünüyordum, evlenecektim" dedi.

İddialara göre E.T. isimli kişi, Kırıkkale'de oturmakta olan V.T. ile Ankara'da oturan M.K. isimli kişiden evlenme bahanesiyle 60 bin liraya yakın para aldı. Her iki taraf , farklı tarihlerde çiçeğini ve çikolatasını alıp kızın ailesinin evine geldi ve söz kesildi. Her iki tarafı da farklı tarihlerde aile ile görüştüren ve söz kestiren şüpheli, daha sonra nişan yapılması için iki aileye de aynı adeste aynı gün ve aynı saatte randevu verdi. 

İki aile de belirtilen gün ve saatte , dolandırıldıklarından habersiz şekilde merkez Akdeniz İlçesi'ndeki adrese gitti. Kapıda bir birileri ile karşılaşan aileler, adreste kimsenin olmadığını gördü. Daha sonra iki aile konuştu ve aynı kızı istemeye geldiklerini, aynı kız ile nişan yapmaya geldiklerini anladı. Daha sonra iki aile arasında tartışma çıktı ve bölgeye polis ekipleri geldi. Emniyete gittiklerinde dolandırıldıklarını anlayan aile,  ’Tosun Paşa’ filmindeki gibi, "bu benim gelinim olacak" diyerek kavga etti. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA