Türkiye Genelinde 500 Tanzim Market Kurulacak

Tanzim satışlar sonrası bir açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada ülke genelinde 500 marketin kurulacağını söyledi.

Türkiye Genelinde 500 Tanzim Market Kurulacak

Tanzim satış sonrası tanzim marketler.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 500 market açılacağını söyledi.  Tarım Kredi Kooperatifi tarafından Türkiye genelinde açılacak marketlerde ürünler daha ucuza satılacak.

Bazı ülkelerde , son dönemlerde ülkemizin ürünlerine yönelik sinsi bir kampanya yürütüldüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir adım atacaklarını söyledi. 

"İnşallah bir yeni adım daha atacağız." diyerek sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Tarım Kredi Kooperatifi'miz Türkiye genelinde ilk etapta 500, şöyle gayet güzel, muhteşem diyebileceğimiz kendi satış mağazalarını açacak ve bu sayıyı daha sonra da artırmaya devam edecek. Fiyatlardaki ucuzluk istikrar tarım kredi kooperatiflerinin bu mağazalarında halkım için çok çok önemli bir çıkış ve adım olacak."

SEÇİM ÖNCESİ TANZİM ÇADIRLARI KURULMUŞTU

Geçtiğimiz yıl yaşanan döviz krizi sonrası üreticilerin girdi maliyetleri oldukça artmış , benzine yapılan zamlar nedeniyle sebze ve meyve fiyatlarında artış meydana gelmişti. Bu fiyat artışları sonrası tanzim satış yerleri kurulmuştu.

Yeni hamlede ise Türkiye genelinde 500 market kurulacağı ve bu marketlerde ürünlerin daha ucuza satılacağı bildirildi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA