Turkcell ve Vodefone Hat Taşıma İşlemi-Kampanyalar

Turkcell ve Vodefone hat taşıma işlemi nasıl yapılır? Hat taşıyanlara sunulan kampanyalar nasıl? İşte Vodefone ve Turkcell kampanyaları.

Turkcell ve Vodefone Hat Taşıma İşlemi-Kampanyalar

Hat taşıma işlemi nasıl yapılır?

Önceki gün meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar Türk Telekom 'da ciddi sıkıntı yaşadı. Gece yarısına kadar erişim , şebeke sıkıntısı yaşayan vatandaşlar , kamubulteni.com 'a gönderdikleri mesajda hat taşıma işlemini nasıl yapacaklarını sordu. Biz de bu haberimizde Vodefone ve Türkcell 'in hat taşıma detaylarına yer verdik.

TURKCELL HAT TAŞIMA

Hat taşımak isteyen kullanıcıların kendilerine en yakın Turkcell bayisine gitmesi gerekmektedir. 

VODEFONE HAT TAŞIMA

Vodefone sitesinden hat taşıma ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

Vodafone’un size özel tarileri ile Vodafone dünyasına katılmak artık çok kolay. Numara taşıma ve yeni faturalı hat kampanyaları ile numaranızı Vodafone’a taşıyabilir ya da yeni bir Vodafone faturalı hat alabilirsiniz. Numara taşıma yoluyla Vodafone’a geçiş ya da yeni faturalı hat başvurularınızı web sitemizden hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

SIM kartınızı ücretsiz istediğiniz adrese teslim edebiliriz. Sadece 2 dakikada numara taşıyarak Vodafone’a geçebilirsiniz. Hemen numara taşıma başvurusu yapın, hattınızı ücretsiz ayağınıza getirelim. Vodafone’un hediye GB’lı numara taşıma ve yeni faturalı hat kampanyalarını kaçırmayın.

Hat taşıması yapmak için size en yakın Vodefone bayisine gidin.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA