Türk Akreditasyon Kurumu'na Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Türk Akreditasyon Kurumu Akreditasyon uzman yardımcılığı ve idari personel alımı için giriş sınavı şartları belli oldu.

Türk Akreditasyon Kurumu'na Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Türk Akreditasyon Kurumu'na Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

SUBAY , ASTSUBAY, BEKLİ ALIMI, SON DAKİKA GELİŞMELERİ VE DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK KAMU BÜLTENİ'NİN YOUTUBE SAYFASININ ETKİN HALE GELMESİNİ İSTİYORSAN TIKLA VE ABONE OL.

Kurumun resmi sayfası ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, alımla ilgili, "Türk Akreditasyon Kurumunda sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere 10 (on) adet Akreditasyon Uzman Yardımcısı kadrosuna ve 17 (on yedi) adet İdari Personel kadrosuna sözlü giriş sınavı ile sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, her bir sınav için aşağıda yer alan “Giriş Sınavı Bilgileri Tablosu” nda yer alan her bir grup için belirtilmiş puan türünden aldıkları en yüksek puana göre sıralanarak, her gruptan atama yapılacak kadro sayısının dört katı kadar aday giriş sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Gruplar itibariyle yapılacak giriş sınavına katılma hakkı elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü sınava çağrılacaktır. Adaylar “Giriş Sınavı Bilgileri Tablosu” nda belirtilen gruplardan yalnız birine müracaat edebilecektir. Gruplar itibarıyla sınava çağrılacak aday sayısı kadar başvurunun olmaması veya giriş sınavının açıklanması sonucunda sınavı kazanan aday olmaması hâlinde kadro ve ihtiyaç durumuna göre gruplar arasındaki sayısal belirleme ve değişiklik yapma yetkisi Türk Akreditasyon Kurumuna aittir." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartları da dikkatle incelemesi gerektiği bildirildi.

Personel alımı için başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlara ve özel şartlara sayfanın altında yer alan kılavuzdan erişim sağlanabilecek. Sınav başvuruları 13 Şubat 2020 tarihinde başlayacak 25 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek.

Sınav başvurularına ilişkin yapılan resmi duyuruda, "Başvurular, 13 Şubat 2020 tarihinde başlayıp 25 Şubat 2020 tarihinde ve saat 23.59’da sona erecektir. Başvurular, Kurumun www.turkak.org.tr elektronik adresinde açılmış olan “Akreditasyon Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 2020” ve “İdari Personel Giriş Sınavı 2020 ” bağlantısı üzerinden online olarak yapılacaktır. Kuruma elden ya da posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir." denildi.

TÜM DETAYLARA ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN TIKLAYIN.pdf