Tüm Çalışanlar ve Öğrencilere Kendi Dini Bayramlarında İzin Verilecek

Tüm Çalışanlar ve Öğrencilere Kendi Dini Bayramlarında İzin Verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnsan Hakları Eylem planı kapsamında, din, dil , ırk gözetmeksizin birçok düzenlemeye gidileceğini, gayri müslimlerin haklarının da korunmasına yönelik adımlar atılacağını duyurdu. Gayri müslim vatandaşların kendi dini bayramlarında izinli sayılacağını ilan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gayri müslimlerin haklarının korunması amacıyla yeni vakıf kuruluşları ve diğer çalışmaların da hızlandırılacağını açıkladı.

Yeni İş haberleri yayımlandı. Son iş haberlerini takip etmek, diğer adaylarla iletişime geçmek ve arkadaşlık kurmak için TIKLA VE İNDİR.
 

Erdoğan, "Kamu ve özel sektör çalışanları ile öğrencilerin hangi dine sahip olursa olsun kendi dini bayramlarında izinli sayılmalarını sağlıyoruz. Vakıflar yönetmeliğini yeniden düzenliyoruz.  Ayrımcılık ve nefret suçuna karşı güçlü bir mücadele iradesi ortaya koyuyoruz. İstatistik ve veri toplama işlemlerinin daha sağlıklı yapılması için eğitim ve altyapıyı güçlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarının tamamına https://www.kamubulteni.com/ekonomi/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-insan-haklari-eylem-planini-acikliyor-h35967.html adresinden erişim sağlanabilir.