Trabzon'da Tüpçüde Art Arda Patlamalar: İlk Görüntüler Geldi

Trabzon 'dan feci bir haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir dükkanda art arda patlamalar meydana geldi. İşte bölgeden gelen görüntüler.

Trabzon'da Tüpçüde Art Arda Patlamalar: İlk Görüntüler Geldi

Son dakika haberi: Trabzon 'da art arda patlama meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Trabzon ’un Fatih Mahallesinde, bir tüpçü dükkanında art arda patlamalar meydana geldi ve bölgede yangın çıktı. Çıkan yangın sonrasında tüplerin bazılarının patlamaya devam ettiği görüldü.

Yangın kısa süre içinde büyürken, vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerine bildirdi.  Gelen ilk bilgilere göre olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken, bölgeye gelen ekiplerin, dükkanın bulunduğu apartmanı boşalttığı öğrenildi. 

Arda arta patlama seslerinin geldiği binadaki yangına itafiye ekipleri hemen müdahale etti. Bölgedeki elektrikte tedbir amaçlı olarak kesildiği belirtilirken, patlama sonrasında bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sonrası yangı söndürüldü.  Patlamalar sonrasında çevredeki işyerlerinin ve tüp gaz dükkanının önündeki araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.  Patlamada özellikle çevrede çay ocaklarında oturan vatandaşların büyük korku yaşadıkları kaydedildi.  Olay esnasında tüp gaz dükkanının kapalı olduğu kaydedildi

 

Olayı anlatan görgü tanıkları ise şu ifadeleri kullandı:

“Evimizde oturuyorduk. Tam karşımızda tüpçü vardı. Tüp patlamış. Biz bomba sandık. Benim evimin camı kırıldı. Dışarı çıktı tüpçü olduğunu gördük. Tüpçüden duman çıktığını gördük. Daha sonra haber verdik. İtfaiye müdahale etti sonra bir daha patladı. Tüpleri kapatmaya çalışırken elleri ve yüzü yanan oldu sanırım”

​​​​​​​