Trabzon Araklı'dan Kahreden Haber: Ölü Sayısı 8'e Yükseldi

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kaybolan kişilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldığı, sel felaketinde ölü sayısının 8'e yükseldiği öğrenildi.  

Trabzon Araklı'dan Kahreden Haber: Ölü Sayısı 8'e Yükseldi

Trabzon Araklı'dan Kahreden Haber: Ölü Sayısı 8'e Yükseldi

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kaybolan kişilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldığı, sel felaketinde ölü sayısının 8'e yükseldiği öğrenildi.  Araklı'da sel ve heyelan sonucu sulara kapılarak kaybolan 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Arama ve kurtarma ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.  

Son Dakika! Araklı'dan Acı Haber Geldi

Trabzon Araklı'da geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde 7 kişi yaşamını yitirmişti. Kaybolan 3 kişinin olduğu belirtilmiş, bölgede belediye , AFAD, İtfaiye ve jandarma ekipleri arama kurtarmaları başlatmıştı.  Sel ve heyelan felaketinde kaybolan 3 kişiden birinin cansız bedeni bulundu. Ekipler cesedin kime ait olduğunu henüz tespit edemedi. İlçede sabah saatlerinden itibaren kayıp 3 kişinin bulunması için çalışmalar yeniden başlamıştı. Trabzon'daki ekiplerin yanı sıra çeşitli illerden gelen AFAD, AKUT, UMKE ekipleri de buralardaki çalışmalara katılmıştı. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen 31 kişilik JAK timinin de eşlik ettiği kurtarma çalışmalarında, 16 yaşındaki Cengiz Cevahir, 39 yaşındaki Mahmut Köseoğlu, 78 yaşındaki Helim Köse'nin arandığı bildirilmişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA