TOKİ'den Müjde Geldi! %20 İndirim Yapılacak

TOKİ'den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri süren vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine %20 indirim kampanyası bu yıl da uygulanacak.

TOKİ'den Müjde Geldi! %20 İndirim Yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, yoğun talep üzerine %20 indirim kampanyasının bu yıl da uygulanacağını, vatandaşların kalan taksit sayısının 12'den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25'inden fazlasını peşin ödemesi halinde %20 indirim hakkı kazanacağı, kampanyadan faydalanmak için belirlenen tarih aralığının 21-28 Mayıs olduğunu duyurdu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: 

TOKİ'den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, daha önce de düzenlediğimiz yüzde 20 indirim kampanyamızı bu yıl da tekrarlıyoruz.

Kalan taksit sayısı 12’den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25’inden fazlasını peşin ödeyecek hak sahiplerine yüzde 20 indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımız kampanyamızdan 21 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında faydalanabilecekler.

Hayırlı uğurlu olsun.