Telefonuna Bakmayan Sevgilisini Feci Şekilde Öldürdü

Çorlu'da boş bir araziden yükselen yardım çığlıklarına koşan bekçiler bir kadını kanlar içerisinde buldu. Kadının sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenilirken, kadının katil zanlısının, "Telefonuma bakmayınca sinirlendim, aramızda tartışma çıktı. Sonra da öldürdüm" dediği öğrenildi.

Telefonuna Bakmayan Sevgilisini Feci Şekilde Öldürdü

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre korkunç olay Çorlu'da Zafer Mahallesi'nde yaşandı. Cemile Yeşil Anadolu Lisesi'nin arkasındaki boş alandan yardım çığlıkları geldiğini duyan çarşı ve mahalle bekçileri olay yerine hızla intikal etti. Burada bir kadının kanlar içerisinde yerde yattığını gören bekçiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kadının başında bekleyen a.D. isimli şahıs ise bıçakla birlikte yakalandı.

Olay yerine daha sonra gelen polis ekipleri katil zanlısının alkollü olduğunu, N.G. isimli kadını en az 15 yerinden bıçakladığını tespit etti. Polis merkezindeki ilk ifadesinde N.G. ile bir süredir sevgili olduklarını söyleyen şahıs, telefonuna bakmadığı için sinirlendiğini N.G.'yi bu yüzden öldürdüğünü söyledi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.