Tekirdağ'da Kâbus! 14 Yaşındaki Öz Kızına İngiliz Anahtarıyla Dehşeti Yaşattı

Tekirdağ Çorlu'da 42 yaşında olduğu belirtilen bir şahıs, cep telefonu şifresini söylemeyen 14 yaşındaki kızını ingiliz anahtarıyla feci şekilde dövdü.

Tekirdağ'da Kâbus! 14 Yaşındaki Öz Kızına İngiliz Anahtarıyla Dehşeti Yaşattı

Aldığı darbeler nedeniyle vücudunda morluklar oluşan çocuk ile annesinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince şahıs gözaltına alındı. Vicdansız babanın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.  İddialara göre A.S., 4 sene önce annesiyle boşanan babası D.S.'nin Reşadiye Mahallesi'ndeki evinde yaşamaya başladı. D.S., cep telefonundan sürekli mesajlaştığı gerekçesiyle kızından telefon şifresini istedi. A.S. ise şifreyi söylemeyi reddetti.

Bunun üzerine öfkeden çılgına dönen şahıs kızını önce tokatlayarak darbettikten sonra daha sonra ingiliz anahtarı ile işkencede bulundu. Aldığı darbelerden dolayı minik vücudunda morluklar oluşan talihsiz kız çocuğu annesini arayarak yardım istedi. Eve gelen anne, kızının durumunu görünce polise şikayette bulundu. Gözaltına alınan şahsın, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.