Tek Tip Askerlik Müjdesi Geldi-İşte Yeni Askerlik Sistemi Tarihi

Son dakika haberi: Yeni askerlik sistemi için müjdeli haber geldi. AK Parti 'den gelen son dakika açıklamasında yeni askerlik sisteminin yürürlük tarihine yer verildi. İşte o açıklama.

Tek Tip Askerlik Müjdesi Geldi-İşte Yeni Askerlik Sistemi Tarihi

Son dakika haberi: Yeni askerlik sistemi hakkında beklenen açıklama geldi.

Milyonlarca vatandaşın büyük merakla beklediği yeni askerlik sistemi hakkında AK Parti 'den açıklama geldi. Ak Parti Osmaniye 27. Dönem Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi İsmail Kaya, Twitter adresi üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında yeni askerlik sistemi için müjdeyi verdi.

Kaya yaptığı paylaşımda yeni askerlik sisteminin önümüzdeki hafta genel kurula geleceğini ve bayramdan önce yürülüğe gireceğini söyledi. Kaya Twitter 'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan dan gençlere müjde... Askerlik çağındaki tüm gençlerin ve ailelerin beklediği Yeni Askerlik sistemi haftaya genel kurulda. Komisyon çalışmalarımız esnasında detayları siz değerli hemşerilerimiz ile paylaşacağım. Hayırlı Geceler "

"Değerli genç kardeşlerim; Yeni askerlik sisteminin yasa teklifinin komisyona havale edilmesi ile birlikte, YouTube kanalımda tüm detayları ile anlatacağım. Sizden gelen istek talep ve önerileri de komisyonda gündeme getireceğim inşallah.."

"Bayramdan önce Yeni Askerlik Sistemi yasalaşır... "

"Değerli gençler... Yeni Askerlik Sistemi, Tek Tip Askerlik yasası ile çalışmalar Mayıs ayının son haftasında TBMM Genel Kuruluna sunulacak... Komisyonda gerçekleştireceğimiz görüşmeleri de siz değerli kardeşlerimle detaylı bir şekilde paylaşacağım. "

TEK TİP ASKERLİK BEKLEYENKLER BU SAYFADA >>

Diğer adaylarla bilgi alış verişi ve sohbet için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN