Tarımda Atama Bekleniyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 'den atama açıklaması bekleniyor. 30 aydır yapılmayan atama için açıklama gelmelidir.

Tarımda Atama Bekleniyor

Tarımda Atama Bekleniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı 30 aydır Veteriner Hekim, Gıda Mühendisi, Ziraat Mühendisi ataması yapmıyor. Uzun süredir atama bekleyen adaylar , sosyal medya üzerinde toplandı ve atama sözlerinin tutulması için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 'ye seslendi.

Tarımda 2 yıldan fazladır yapılmayan alımlar nedeniyle işsiz olan , mesleklerinden alakasız işlerde çalışan ve özel sektörde oldukça düşün paralara çalışan adaylar, atama duyurusunun bir an önce gelmesini istiyor. 

2020 KPSS 'DEN ÖNCE OLSUN TALEBİ

Uzun süredir yapılmayan atamalar nedeniyle adayların 2018 KPSS 'si yanacak. On binlerce atama bekleyen aday da atama duyurusunun hemen gelmesini istiyor. İşte adaylalrın talepleri:

TarımKadro OnayıBekliyor Daha neyi bekliyoruz bakanım, onaylanmadı mı talebiniz? PUANLARIMIZ yanacak açıklayın artık lütfen

Bakanim  2019 atanmak istiyoruz bunu içinde puanlarımız  hazır  sesimizi duymak için ise  30 aydır  emek harcıyoruz  artık sizden de bir adım bekliyoruz bukadar vicdansız olamazsiniz. 

Yine umutlandık bakanım aldınız mı onayı? Bakanlık çalışma ve projelerinizde biz de varız dimi? Sadece ormana DEĞİL dimi çalışmalar? 

Diğer bakanliklar bir kac kez alima çıkip binlerce personel alabiliyorken tarim bakanlığına 3 yıldır NEDEN atama yok 3yil içinde tarim bakanlığından 4500 civarı personel emekli olmuş En azından emekli olan kadar personel alınmalı

Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama talebinizi, atama beklediğiniz bölümü yazabilirsiniz.

Kadın-erkek diğer adaylar bu sayfada >> TIKLA TAKİP ET