Süper Lig Tarihinde Bir İlk! Kayserispor'a Kadın Başkan

Süper lig ekiplerinden Kayserispor'da seçim kararı alınmasından sonra yapılan toplantıda Berna Gözbaşı'nın başkan adayı olmasına karar verildi. Gözbaşı, 30 Kasım'daki Genel Kurul'a kadar da başkanlık görevini sürdürecek.

Süper Lig Tarihinde Bir İlk! Kayserispor'a Kadın Başkan

Süper Lig Tarihinde Bir İlk! Kayserispor'a Kadın Başkan

Süper lig ekiplerinden Kayserispor'da seçim kararı alınmasından sonra yapılan toplantıda Berna Gözbaşı'nın başkan adayı olmasına karar verildi. Gözbaşı, 30 Kasım'daki Genel Kurul'a kadar da başkanlık görevini sürdürecek. Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da Hamdi Elcüman'ın seçim kararı almasından sonra, 30 Kasım'da gerçekleşecek genel kurulda, Berna Gözbaşı başkan adayı oldu. Sarı Kırmızılı kulüpte 3 senedir görev yapan Gözbaşı, Süper Lig tarihinin ilk kadın kulüp başkanı olacak. Gözbaşı'nın başkan adaylığını açıklamasından sonra mevcut başkan istifa ederken, Genel Kurul'a kadar yönetim kurulu başkanlığına Berna Gözbaşı getirildi. Kayserispor'dan konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Bilindiği üzere Yönetim Kurulu kararımızla 30.11.2019 tarihinde kulübümüz genel kurulu yapılacaktır. Genel kurul öncesinde mevcut yönetim kurulu üyemiz Berna Gözbaşı, şehrimizin tüm dinamiklerinin ittifakıyla ve desteğiyle başkan adaylığını açıklamıştır. Gelinen noktada halen kulüp başkanlığı görevimizi yöneten Hamdi Elcuman büyük bir jest yaparak yönetim kurulu başkanlığından istifa etmiş, yönetim kurulumuz oy birliğiyle Berna Gözbaşı'yı yönetim kurulu başkanı olarak seçmiştir. Kendisine yapılacak genel kurulumuzdaki adaylığında başarılar diliyoruz