Sosyal Medyada Maskesiz Görüntü Paylaşana Ceza Geliyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bugün itibariyle sosyal medya hesaplarından maskesiz görüntü ve sosyal mesafenin ihlal edildiği görüntüler paylaşanlar hakkında işlem yapılacağını duyurdu.

Sosyal Medyada Maskesiz Görüntü Paylaşana Ceza Geliyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İl genelinde yeni tip koronavirüs vakalarının bir ay öncesine göre 5 kata yakın artış gösterdiğini, herkesin tedbirlere en üst düzeyde uyması gerektiğini belirtirken, kurallara uyum sağlamayanlar hakkında işlem yapılacağını haıtlrattı.

Sosyal medya üzerinden de kurallara uymayanların tespit edileceğini söyleyen Kırklareli Valisi Bilgin, "Sosyal medyada da kurallara uymayanlar tespit edilecek. Bu sadece bireysel değil toplumsal sağlık açısından risk oluşturmakta. Özellikle bizlerin başta vali olmak üzere, belediye başkanları, kaymakam arkadaşlarım, kamu kurum kuruluşlarının temsilcilerinin, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, siyasi parti temsilcilerinin örnek olması gerektiğini iletmek istiyorum. Bu manada herkes duyarlılığını en üst seviyede göstersin. 'Bana bir şey olmaz.' mantığını bırakalım." diye konuştu.