Son Dakika Haberi Şanlıurfa'da Aşiret Kavgası: Çatışmada Ölü Sayısı Yükseliyor

Şanlıurfa'da feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre iki aile arasında kavga çıktığı , kavga sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü bildirilirken bir açıklama daha geldi ve ölü sayısının 5'e çıktığı öğrenildi.

Son Dakika Haberi Şanlıurfa'da Aşiret Kavgası: Çatışmada Ölü Sayısı Yükseliyor

Şanlıurfa'da feci olay: 5 ölü.

Şanlıurfa'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre kırsal Remzi Mahallesi 'nde akraba oldukları öğrenilen aileler arasında kavga çıktı. Daha önce aralarında arazi paylaşımı nedeniyle anlaşmazlık olduğu öğrenilen iki aile bireyleri yeniden karşılaştı. Karşılıklı olarak önce sözlü atışma başladı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. 

Yumrukların tekme tokatların havada uçuştuğu kavgada silahlar konuştu. Şanlıurfa-Adıyaman kara yolu üzerinde meydana gelen kavgada birçok kişi silahla vuruldu. Silahlı saldırılar sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi. Bölgeye hemen sağlık ve jandarma ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptığı yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı ve tedavi altına aldı. 

Kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

SON DAKİKA: ÖLÜ SAYISI YÜKELİYOR

Az önce gelen son dakika bilgisine göre ölü sayısının 5'e yükseldiği, bölgede geniş çaplı çalışmaların başlatıldığına yer verildi. İşte gelen görüntüler: