Son Dakika! GATA Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer Görevden Alındı

GATA Başhekim yardımcısı Dr. Ali Edizer isimli şahıs medeni kanunla mücadele halinde olduğunu söylemişti...

Son Dakika! GATA Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer Görevden Alındı

Önceki ismiyle GATA, yeni ismiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer isimli şahıs hakkında Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından inceleme başlatıldığı, ilgili şahsın sözleşmesinin feshedilerek görevden alındığı bildirildi. 

GATA Başhekim yardımcısı olduğu belirtilen bir şahsın sosyal medyadan paylaştığı görüntüler Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Medeni kanunla mücadele halinde olduklarını söyleyen şahısla ilgili bir açıklama ise yapılmış değil.

GATA Başhekim yardımcısı olduğu belirtilen bir şahsın sosyal medyada paylaştığı ve Medeni Kanunla mücadele ettiğine yönelik ifadeler kullandığı videoya tepkiler devam ederken, Habertürk yazarı Sevilay Yılman, videonun gerçek olduğuna inanmadığını söyleyerek, "Kesinlikle fake bir video bu! Olamaz böyle birşey! GATA VE ÜSTELİK DE BAŞHEKİM YARDIMCISI! Mümkün değil.Mümkünse zaten.Bu video gerçekse... Allah bizim belamızı versin!" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, GATA'da başhekim yardımcısı olduğu belirtilen şahsın, erkeklerin kadınları aldattığı için boşanmaması gerektiğini, beğendiklerini alabileceklerini, medeni kanunla mücadele içinde olduklarını söylüyor. 

CHP'Lİ ÖZEL SAĞLIK BAKANINA DURUMU BİLDİRMİŞTİ

Özel yaptığı paylaşımda, "Sosyal medya paylaşımları nedeniyle #GATA'nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettim. Sn. Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti. Konun takipçisi olacağız" dedi.