Son Dakika: Erzurum Yakutiye'de Yabancı Uyruklu Kişilerle Vatandaşlar Birbirine Girdi!

Son Dakika! Erzurum'da kavga... Erzurum'da yabancı uyruklu kişiler ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada, bir gencin muşta diye tabir edilen silahla yaralandığı bildirildi.

Son Dakika: Erzurum Yakutiye'de Yabancı Uyruklu Kişilerle Vatandaşlar Birbirine Girdi!

Erzurum Yakutiye'de Yabancı Uyruklu Kişilerle Vatandaşlar Birbirine Girdi!

Erzurum'da yabancı uyruklu kişiler ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada, bir gencin muşta diye tabir edilen silahla yaralandığı bildirildi.

Yakutiye Kent Meydanı'nda akşam saatlerinde yabancı uyruklu olduğu belirtilen 3 kişi ile 20 yaşındaki Ömer Faruk Ö. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ömer Faruk Ö., yabancı uyruklu kişilerin muştalı saldırısında kafasından yaralanırken, çevredeki diğer vatandaşların da katılmasıyla ortalık kısa sürede karıştı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bu esnadan vatandaşların saldırısına uğrayan yabancı uyruklu iki şahsın kaçtığı, bir şahsın ise polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldüğü, hayati tehlikesi olmayan gencin ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kaçan şahısların yakalanması için çalışmalar sürüyor.