Son Dakika: Diyarbakır'da Doğalgaz Zehirlenmesi Sonucu Avukat Ömer Baran, Eşi ve Stajyeri Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi Diyarbakır'dan geldi. Gelen bilgilere göre doğalgaz zehirlenmesi sonucu avukat, stajyeri ve eşi hayatını kaybetti.

Son Dakika: Diyarbakır'da Doğalgaz Zehirlenmesi Sonucu Avukat Ömer Baran, Eşi ve Stajyeri Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'da acı olay.

Diyarbakır'dan bir son dakiak haberi geldi. Gelen bilgilere göre merkez Yenişehir İlçesi Ali Emiri 4'üncü sokakta bulunan bir apartman binasının 9'uncu katında feci olay meydana geldi. Bölgeden gelen bilgilere göre Avukat Ömer Baran'dan haber alamayan arkadaşları ve yakınları , durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen yakınları kapıyı çaltı ve avukata ulaşamadı. Bunun üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kapıyı çilingir yardımı ile açtı ve eve girdi. 

Eve giren polis ekipleri 3 kişiyi yerde hareketsiz şekilde buldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri geldi. Gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemde doğalgaz nedeniyle zehirlenen Avukat Ömer Baran ile Stajyeri Avukat Mahsun Akbaş'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Evde bulunan Avukat  Ömer Baran'ın eşi Müjde Baran ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan kadın yoğun bakıma alındı. Hastanede yoğun bakıma alınan kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 3 kişinin cansız bedeni otopsi işlemi için morga kaldırılırken polis ekipleri , olay ile ilgili inceleme başlattı.