Son Dakika: Bim ve A101'den Koronavisür Kararı Açılış Kapanış Saatleri Değişti 2020

Son dakika açıklaması: Bim ve A101 marketler tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamalarda A101 ile Bim marketlerin açılış kapanış saatlerinin değiştiğine yer verildi. Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara göre yeni açılış kapanış saatleri haberimizin devamında.

Son Dakika: Bim ve A101'den Koronavisür Kararı Açılış Kapanış Saatleri Değişti 2020

Son dakika : BİM ve A101 açılış kapanış saatleri değişti.

Bim ve A101 marketler tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bugünden itibaren Bim ve A101 marketlerin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığına yer verildi. Yapılan son dakika açıklamasında , İçişleri Bakanlığı 'nın genelgesi ve Gıda Perakendecileri Derneği (GPD) Yönetim Kurulu Başkanı Galip Aykaç 'ın tavsiye kararı sonrası açılış kapanış saatlerinin değiştiğine yer verildi.

Aykaç yaptığı son dakika açıklamasında “Aldığımız tavsiye kararı, üyemiz marketlerin 26 Mart Perşembe gününden itibaren çalışma saatlerini haftanın yedi günü 10:00 açılış ve 20:00 kapanış olarak düzenlemeleri yönündedir.

Çalışanlarımızın işe geliş gidiş koşullarını, mağaza içinde oluşacak yoğunlukları, ürün tedarik süreçlerimizi ve market içi sağlıklı hizmet için genel hijyen çalışmalarını dikkate alarak bu kararı verdik. Müşterilerimizin acil ihtiyaçları haricinde evden çıkmamaya özen göstereceklerine ve alışverişleri için bu saatlere dikkat edeceklerine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

BİM AÇIKLAMA YAPTI

Bu karar sonrası Bim marketler bir açıklama yaptı. "Çalışanlarımızın ve siz değerli müşterilerimizin sağlığı için mağaza açılış-kapanış saatlerimizi değiştirdik." notu ile yapılan paylaşım şu şekilde:

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

A101 marketler tarafından da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bu açıklamaya göre Bim ve A101 marketler sabah saat 10.00  'da açılacak ve 20.00 'da kapanacak.

Peki sizce bu uygun mu? Daha erken mi kapatılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.