Sokağa Çıkma Yasağı Bitti: Bu Şehirlerde Kar ve Yağmur Başlıyor (İstanbul, Ankara, İzmir Hava Durumu)

Birçok şehirde hafta sonu sokağa çıkma yasağı sona ermesinin ardından vatandaşlar, hafta sonu planı yaptı. Ancak bu hafta sonu buna hava izin vermiyor. Birçok şehirde kar ve yağmur geliyor.

Sokağa Çıkma Yasağı Bitti: Bu Şehirlerde Kar ve Yağmur Başlıyor (İstanbul, Ankara, İzmir Hava Durumu)

Şiddetli yağmur ve kar başlıyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında birçok şehirde şiddetli yağmur ve kar ile karla karışık yağmurun görüleceğine yer verildi. 6 MArt 2021 tarihi itibarıyla görülecek yağışlı hava için birçok şehre uyarı geldi.

Meteoroloji günlük hava durumu verisine baktığımızda Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Bilecik dışında), Ege (Muğla ve Denizli dışında), Antalya, Hatay, Osmaniye, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği bildirilirken, bugün gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis beklendiğine yer verildi.

Vatandaşların yağışlara ve sis ile don olaylarına karşı dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

6 MART 00.00 İLE 06.00 ARASI ÜLKE GENELİ HAVA DURUMU

6 MART 06.00 İLE 12.00 ARASI ÜLKE GENELİ HAVA DURUMU

6 MART 12.00 İLE 18.00 ARASI HAVA DURUMU

CUMARTESİ YAĞMUR BEKLENEN BÖLGELER

6 Mart 2021 günü hava durumuna baktığımızda  Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Karadeniz ile İç Anadolu'nun batı bölümlerinde, Akdenizin doğu ve batı bölümlerinde yağmur beklendiği bildirildi. İşte 6 Mart günlük Türkiye geneli hava durumu:

7 MART PAZAR HAVA DURUMU

7 Mart Pazar günü hava durumuna baktığımızda Karadeniz Bölgesi'nde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur beklenirken Doğu Anadolu'da kar ve yağmur beklendiği görüldü. 

8 MART HAVA DURUMU

8 Mart hava durumuna baktığımızda ise Doğu Anadolu, Karadeniz Bölgesi'nin Doğusunda, Akdeniz'in doğusunda ve İç Anadolu'nun doğu kesimlerinde yağmur ile kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. 

9 MART HAVA DURUMU

9 Mart günü sadece Ege ile Akdeniz bölgesinde yağmur bekleniyor.

10 MART HAVA DURUMU