Şırnak Şehidimizin Memleketi ve İsmi Açıklandı! Kahreden Detay...

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 8 bölücü terörist etkisiz hale getirilirken, bir askerimiz ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen şehit olmuştu. Şırnak'ta şehit olan kahraman askerimizin adı ve memleketi açıklandı.

Şırnak Şehidimizin Memleketi ve İsmi Açıklandı! Kahreden Detay...

Şırnak Şehidimizin Memleketi ve İsmi Açıklandı! Kahreden Detay...

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 8 bölücü terörist etkisiz hale getirilirken, bir askerimiz ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen şehit olmuştu. Şırnak'ta şehit olan kahraman askerimizin Jandarma Teğmen Şafak Evran olduğu öğrenildi. Şafak Evran'ın şehadet haberi, memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Yıprak beldesinde oturan ailesine Kaymakam Selami Kapankaya ve beraberindeki heyet ile verildi.  

UZMAN ÇAVUŞLUKTAN TEĞMENLİĞE YÜKSELMİŞTİ

Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın, ailenin 2 çocuğundan küçüğü olduğu, uzman çavuş olarak adım attığı Jandarma teşkilatında teğmenlik rütbesine yükseldiği bildirildi. Son atamalarla birlikte Şırnak'tan Ankara TEM'e tayini çıkan Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.