Sigara İçtiği için Ceza Kesilen Turist: Ben Ünlüyüm, Beni Çekmeyin

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde denetim gerçekleştiren polis ekipleri yabancı uyruklu şahsa 900 lira ceza keserken, ceza kesilen kişi ülkesinde ünlü biri olduğunu söyleyerek kameralara, "Beni çekmeyin , ben ünlüyüm" dedi.

Sigara İçtiği için Ceza Kesilen Turist: Ben Ünlüyüm, Beni Çekmeyin

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Taksim İstiklal Caddesi üzerinde yeni tip koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.

Denetimler esnasında, polis ekipleri cadde üzerinde sigara içen bir şahsı ceza için yanlarına çağırdı. Yabancı uyruklu şahıs , yasaktan haberi olmadığını belirtirken, polis ekiplerinin işlemi sırasında basın mensuplarının görüntü aldığını fark eden turist, "Bu niye video çekiyor, ben ülkemde ünlüyüm" dedi. Diğer yandan İstiklal caddesinde yapılan denetimlerde bazı kişiler , görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Koronavirüsle mücadele çerçevesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarda sigara yasağı uygulanmaya başlanmıştı.