Sezen Ünlü Cinayetinde Korkunç Detaylar!

Türkiye'yi yasa boğan olaydan son dakika haberi geldi. 17 yaşındaki 5 aylık hamile kızı öldüren caninin ona tecavüz ettiği öğrenildi.

Sezen Ünlü Cinayetinde Korkunç Detaylar!

Korkunç olayın detayları ortaya çıktı.

İzmir'de meydana gelen korkunç olay Türkiye gündeminde. 17 yaşındaki hamile kadını , dini nikahlı 24 yaşındaki kişi öldürdü. 16 bıçak darbesi ile genç kızı ve karnındaki bebeği öldüren caninin , onun dini nikahlı eşi olduğu ortaya çıkarken, babası , onun kızına tecavüz ettiği için dini nikahla evlendirdiklerini söyledi.

İzmir Konak'ta meydana gelen feci olayda 5 aylık hamile olan 17 yaşındaki Sezen Ünlü isimli kız, sokakta yürüdüğü sırada arkadan gelen 24 yaşındaki Anıl Y isimli saldırgan caninin saldırısına uğradı. Genç kızı 16 yerinden bıçaklayan cani bölgeden kaçarken 16 bbıçak darbesi alan genç kız, bölgeye gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada genç kız ve karnındaki bebek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Türkiye'yi derinden üzen bu haber sonrası genç kızın babası açıklama yaptı ve kızının tecavüz sonucu hamile kaldığını söyledi. Onu öldüren caninin kızına tecavüz ettiğini, kızının hamile kalması nedeniyle onları dini nikahla evlendirmek zorunda kaldıklarını söyleyen acılı baba, "Kızıma tecavüz etmişti. O nedenle dini nikahla evlendirmek zorunda kaldım. Olayı öğrendiğimde kızımı karşıma alıp, 'Namus önemli değil, sen okulunu bitir' dedim. Kızım ise, 'Bu halde gezemem' dedi ve o kişiyi eşi olarak benimsedi. Olay günü, kızım ablasına gittiğini söylemişti. Ablasından çıkınca  Anıl Y., kızımı yakındaki bir arsaya götürüp, orada delik deşik etmiş." ifadelerini kullandı: