Seyahat ve 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı İçin Saat Verildi: Erdoğan Açıklama Yapacak

Bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gerçekleştirilecek. Seyahat yasağının bazı iller için kaldırılması , bu hafta sokağa çıkma yasağının 4 gün olması, normalleşmede ilk haftanın görüşüleceği toplantı hakkında son bilgiler haberimizde.

Seyahat ve 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı İçin Saat Verildi: Erdoğan Açıklama Yapacak

Son dakika : Sokağa çıkma yasağının 4 gün olması için karar verilecek.

Bugün kritik gün. Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında toplanacak. Merakla beklenen kabine toplantısına saatler kala edinilen bilgilere göre , toplantıda sokağa çıkma yasağının bu hafta 4 gün olması ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı sokağa çıkma izninin değerlendirilmesi ve AVM 'ler ile berberler , kuaförlerin açılmasının değerlendirileceği bildirildi.

SEYAHAT YASAĞI

Geçtiğimiz hafta düzenlenen kabine toplantısında , vaka sayılarının azaldığı şehirler için seyahat yasağının kaldırılması gündeme gelmiş ve 7 şehir için kısıtlama kaldırılmıştı. Bu hafta da yeni veriler masaya yatırılacak ve seyahat yasağının bazı şehirler için daha kaldırılması görüşülecek. Seyahat yasağının tamamen kalması beklenen tarih ve detaylar için TIKLAYIN

SOKAĞA ÇIKMA İZNİ

Önceki gün 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa 4 saat çıktı. Bugün düzenlenecek toplantıda bu durum da değerlendirilecek. Ve iznin devam edip etmemesi karara bağlanacak. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak. 16 Mayıs ve 17 Mayıs 'ta yasak olacak. 19 Mayıs ise Salı gününe denk geliyor. Tatil olması nedeniyle 19 Mayıs günü ile Pazartesi 'nin bağlanması ve sokağa çıkma yasağının 4 gün olması karara bağlanacak. 

TOPLANTI KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında bugün saat 15.00 'da başlayacak. Video konferans yöntemi ile yapılacak kabine toplantısı , Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın konuşması ile başlayacak.

KABİNE TOPLANTISI KAÇTA BİTECEK? ERDOĞAN KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Toplantının 4 saat sürmesi ve saat 19.00 civarında Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın kameralar karşısına geçerek toplantı kararlarını açıklaması bekleniyor. 

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN