Sevgilisini Öldürdükten Sonra İntihar Etmişti! Şok Eden Detay...

İzmir'in Buca ilçesinde, cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen şahıs önce sevgilisini daha sonra da kendisini vurdu. Olayı gerçekleştiren şahsın cezaevinden izinli çıktığı fakat vaktinde dönmediği için firari olduğu öğrenildi.

Sevgilisini Öldürdükten Sonra İntihar Etmişti! Şok Eden Detay...

İzmir Buca'da sevgilisini öldürdükten sonra intihar eden şahsın cezaevi firarisi olduğu öğrneildi. haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre , dehşete düşrüen olay gece saatlerinde Karanfil Mahallesi'nde yaşandı.

İddilara göre cezaevinden izinli çıkan 24 yaşındaki Şehmuz Selçuk, sevgilisi olduğu öne sürülen bir çocuk annesi Melisa Kalem (24 yaşında) tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, Selçuk yanındaki pompalı tüfekle sevgilisine ateş etti. Vücuduna saçma isabet eden genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Selçuk aynı silahla kendisini vurarak hayatına son verdi. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Melisa Kalem'i pompalı tüfekle katlettikten sonra intihar eden şahsın uyuşturucu nedeniyle cezaevine girdiği, buradan izin alarak çıktığı ve vaktinde dönmediği için cezaevi firarisi olduğu öne sürüldü.

Diğer yandan hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Selçuk'un cezaesi ailesi tarafından teslim alınırken, Melisa Kalem'in cenazesini kimse teslim almadı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA