Şehitlerimizin Memleketleri Açıklandı

Irak sınırında meydana gelen çatışmada şehit olan askerlerimizin memleketleri belli oldu. Çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Erhan Çiyapul, Piyade Sözleşmeli Er Murat Şahin, Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin ve Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı şehit düştü.

Şehitlerimizin Memleketleri Açıklandı

Şehitlerimizin memleketleri belli oldu.

Irak sınırında yaşanan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu. Berat Kandilinin sabahında gelen acı haber ülkeyi yasa boğdu. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre kahraman şehitlerimizin memleketleri belli oldu.

KIRIKKALE 'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

27 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin'in şehit olduğu haberi, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı İzzetin köyünde yaşamakta olan ailesine verildi.  5 çocuklarından birini kaybeden baba Doğan Çetin ve anne Havva Çetin, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı.

ANKARA 'YA ŞEHİT ATEŞİ

26 yaşındaki Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı 'nın şehit olduğu haberi, Ankara'nın Çubuk ailesinde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haber sonrası baba Mustafa ile anne Ayşe Kırıkçı, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti. 

GİRESUN 'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

23 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin 'in şehit olduğu haberini, Giresun'un Espiye ilçesinde yaşayan ailesine, eve gelen askeri yetkililer verdi. Acı haberle birlikte şehidin ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı.

IĞDIR 'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Aralık ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan aile oğullarının şehit haberiyle yıkıldı. Şehidin evi ile mahalleye Türk bayrakları asıldı.

Gözel Çiyapu ve Ahmet Çiyapul'un 8 çocuğundan biri olan Erhan Çiyapul'un nişanlı olduğu, 3 yıldır sözleşmeli er olarak görev yaptığı öğrenildi