Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı-İstanbul ve Ankara'ya Şehit Ateşi

Önceki gün Irak 'ta çıkan çatışmada iki askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı. Ankara ve İstanbul 'a şehit ateşi düştü.

Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı-İstanbul ve Ankara'ya Şehit Ateşi

Şehitlerimizin isim ve memleketleri açıklandı.

Önceki gün Irak'ın Kuzeyindeki Haftanin bölgesinde devam eden Pençe-3 Harekatı 'nda çatışma çıktı. Bölücü hainlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimizin memleketlerinin Ankara ve İstanbul olduğu açıklandı.

Çatışmada İstanbullu 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Berkay Işık  ve Ankaralı 24 yaşındaki Uzman Çavuş Ayhan Çam şehit oldu.

İSTANBUL 'A ŞEHİT ATEŞİ

Sözleşmeli Piyade Er Berkay Işık'ın İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi Halkalı'da bulunan baba evine acı haber  askeri yetkililer tarafından verildi. .

Acı haberi alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Şehidin yakınları ve komşuları baş sağlığı için ailenin evine akın etti.  Şehidin baba evine ise Türk bayrağı asılırken , aile yakınlarından alınan bilgiye göre Şehit Berkay Işık için bugün saat 14.00 'te İkitelli Cemevi 'nde cenaze töreni düzenleneceği ve şehidimizin son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. Şehidimizin naaşı, memleketi Tokat'ın Almus İlçesi Cihet Köyüne gönderilecek.

5 GÜN ÖNCE ABİSİNİN DÜĞÜNÜ İÇİN İSTANBUL'A GELMİŞ

Şehit Berkay Işık'ın 5 gün önce abisinin düğünü için İstanbul'a geldiği düğünden sonrada tekrar görev yerine gittiği öğrenildi. Oğlunun acı haberini alan annesi ise sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.

BAŞKENTE ŞEHİT ATEŞİ

Uzman Çavuş Ayhan Çam 'ın şehadet haberi de Ankara 'ya ulaştı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Ceyhan Caddesi'nde bulunan şehidin ailesinin kaldığı evin önüne taziye çadırı kuruldu. Haberi alan şehidin annesi Nuran Çam, baba Bekir Çam ve 2 kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Üç çocuklarından birini kaybeden anne Nuran Çam, sağlık ekipleri tarafından teselli edildi. Şehit evine, Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve komutanlar taziye için geldi.

Irak'ın kuzeyi Haftanin'de teröristlerle çıkan çatışmada, şehit olan Çorum Uğurludağ Eskitelçek köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ayhan Çam'ın cenaze namazı, cuma namazını müteakip Eskitelçek köyünde kılınacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA