Şehit Özel Harekatçının Kahreden Dramı

Irak sınır hattında hain saldırı sonucu şehit olan Gaziantepli Uzman Çavuş Ahmet Furkan Köse'nin kahreden dramı.

Şehit Özel Harekatçının Kahreden Dramı

Önceki gün Irak sınır hattında devriye gezmekte olan Özel Harekat Komando birliklerine yapılan hain saldırı sonucu Gaziantepli Uzman Çavuş Ahmet Furkan Köse şehit oldu.

Hain saldırı sonucu şehit olan askerimizin, Gaziantep ’in Nizip ilçesi Bahçeli Mahallesi’nde bulunan yakınlarına acı haber ulaştı. Şehidin baba evine ve mahalleye Türk bayrağı asıldı. Şehit Köse’nin ailesi ile ilgili kahreden bir detay da ortaya çıktı.

ASKERE GİTTİKTEN SONRA AİLESİ KATLEDİLDİ

Edinilen son bilgilere göre kahraman şehidimizin ailesi, 20 Haziran 2018 günü, cinnet geçiren eniştelerinin saldırısına uğradı. Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda, cinnet geçiren şehidin eniştesi  Eyüp Y., eve baskın yaptı ve şehidin ablası Gülşen, babası Bekir ve annesi Gülsen Köse 'yi katletmişti. 

Önceki gün şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Köse ’nin, yaşanan bu feci olaydan yaklaşık 1,5 ay önce ay önce uzman çavuş eğitimine başladığı öğrenildi. Eğitimlerini tamamlayarak izne çıkan şehit uzman çavuşun, acı olaydan 3 gün önce göreve başlamak için ailesinin yanından ayrılarak tekrar görev yaptığı Iğdır’ın Aralık ilçesindeki Bülent Aydın Hudut Karakol Komutanlığına döndüğü ortaya çıktı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Acı haberin ardından şehidin köydeki dayısı ve diğer yakınları büyük yasa boğuldu. Şehidin çok sevdiği annesi, babası ve ablasının yanına defnedilmesi için aynı mezarlıkta yer açıldı. Şehidin naaşı, baba evinin yakınındaki mahalle mezarlığında annesi, babası ve ablasının yanında son yolculuğuna uğurlanacak.

MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Öte yandan edinilen son dakika bilgilerine göre,  yakın akarabaları olmayan şehit Köse 'nin naaşını arkadaşları memleketi Gaziantep'e götürdü.

Kamubulteni.com  | Ankara