Şehirlerarası Uçak Yolculukları Yasaklandı mı? Biletler İptal mi Edilecek? İç Hat Seferleri İçin Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Şehirlerarası uçak yolculukları yasaklandı mı? İç hat seferleri iptal mi edildi? Biletler ne olacak? Türk Hava Yollarından konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Şehirlerarası Uçak Yolculukları Yasaklandı mı? Biletler İptal mi Edilecek? İç Hat Seferleri İçin Açıklama Geldi

Şehirlerarası uçak yolculukları yasaklandı mı?

Şehirlerarası otobüs yolculuğuna kısıtlama getirilmesi sonrası en çok merak edilen konu , şehirlerarası uçak yolculuklarının kısıtlanıp kısıtlanmayacağı konusu oldu. Konu ile ilgili açıklama geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI: 30 BÜYÜKŞEHİRDE GEÇERLİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , önceki gün düzenlediği basın toplantısında şehirlerarası yolcu taşımacılığının valilik izinlerine bağlı olacağını söyledi. 

Valiler tarafından pandemi kurulu toplanacağı ve kurulda bu yönde kararların alınacağına yer verildi. 

UÇAK YOLCULUKLARI NE OLACAK?

Bu açıklama sonrası uçak yolculuklarının da yasaklanıp yasaklanmayacağı merak edildi. Konu ile ilgili THY 'den az önce bir açıklama geldi ve "İç hat seferlerimiz cumartesi 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır. Detaylı bilgi için Web sitemizi takip ediniz. Kargo seferlerimiz devam edecektir. Cumartesi 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Valilikler , şehirlerarası yolculuğa sınırlama getirecek. Sınırlama ile daha az sefer ve otobüslerde çok daha az yolcu olacak. Giriş ve çıkışlarda sağlık muayenesi olacak.

Peki sizce uçak ve otobüs seferleri tamamen mi iptal edilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA