Şanlıurfa Viranşehir'de Kavga Çıktı: Ölüler ve Yaralılar Var

Son dakika haberi: Şanlıurfa 'dan gelen son dakika bilgisine göre iki aile arasında kavga çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga kısa sürede büyüdü ve tabancalar çekildi.

Şanlıurfa Viranşehir'de Kavga Çıktı: Ölüler ve Yaralılar Var

ŞANLIURFA 'DA KAVGA ÇIKTI.

Şanlıurfa 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Viranşehir 'ded iki akraba aile arasında kavga çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki aile arasında çıkan kavga kısa sürede büyüdü.

Önce sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde büyüdü ve kavgada tabancalar çıktı. 

Dün akşam saatleirnde Urfa Caddesi 'nde yaşanan olayuda Güneş ailesi ile Geldi ailesi üeleri arasında tabancaların konuştuğu kavgada , sopa, taş ve birçok kesici alet kullanıldı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede bgelen ekipler, kavgaya karışan iki ailenin üyelerini ayırmaya çalıştı. 

Ancak polisler gelene kadar 6 kişi yaralandı. Bölgeye ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları hastaneye kaldırdı ve tedavi altına aldı. Acile getirilen yaralılardan Sinan Geldi ile Mehmetçik Geldi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Bölgeye gelen ekipler yeni kavga çıkması ihtimaline karşı bölgede hazır bekliyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA