Samsun , Çorum, Kırıkkale ve Kastamonu'dan Kar Tatili Açıklaması (İstanbul, Ankara, Bursa ve Konya'da 7 Ocak'ta Okullar Tatil Mi?)

İstanbul, Ankara, Bursa ve Konya'da yoğun kar yağışı devam ederken, veliler ve öğrenciler 7 Ocak'ta okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Kar tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ankara'da , İstanbul'da, Bursa'da ve Konya'da okulların kar nedeniyle tatil olup olmayacağına yönelik açıklama gelmesi halinde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Samsun Kırıkkale, Çorum ve Kastamonu Valiliğinden kar tatili açıklamaları geldi.

Samsun , Çorum, Kırıkkale ve Kastamonu'dan Kar Tatili Açıklaması (İstanbul, Ankara, Bursa ve Konya'da 7 Ocak'ta Okullar Tatil Mi?)

SON DAKİKA! KONYA'DA DA OKULLAR TATİL

Konya'nın 5 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Haber merkezlerine ulaşan son dakika bilgisine göre , yoğun kar yağışının görüldüğü Konya Beyşehir, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerinde eğitim öğretime bir gün ara verildi. İlçe Kaymakamlıklarınca yapılan açıklamada, ilgili ilçelerin genelinde sabah saatlerinden bu yana etkili olan yoğun kar yağışının ardından yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilk ve ortaöğretim kurumlarında, Halk Eğitim Kurlsarı ve işletmelerde beceri eğitimi gören öğrenciler ile 7 Ocak Pazartesi günü İlçe Hıfzıssıha Kurulu kararıyla eğitime ara verildiği belirtildi.

7 Ocak Kar Tatili Olan Şehirler 7 Ocak pazartesi günü okullar tatil olacak mı? sorusu milyonlarca veli ve öğrenci tarafından sıkça aranmaya başladı. Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk havadan dolayı Ankara, Bursa, Eskişehir, Konya Valiliklerinin okulları tatil edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki valilikler kar tatili açıklaması yaptılar mı?  Hafta sonunun gelmesiyle birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bir süredir uyarısını yapğtığı yoğun kar yağışı da etkisini gösterdi.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN YOĞUN KAR YAĞIŞI HABERİ GELİYOR

Yurdun dört bir yanı beyaz örtüyle kaplanırken, öğrenciler ve veliler 7 Ocak'ta okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Ankara Valiliği, yoğun kar yağışına rağmen henüz okulların tatil olup olmayacağına yönelik bir açıklama yayımlamadı. Akşam saatlerinde konuyla ilgili bir açıklama yapılabilir, aynı şekilde Bursa Valiliği'nden de kar tatili açıklaması gelmiş değil.

7 OCAK'TA KAR YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan resmi bilgilendirmelerde 6 ilde yarın yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkili olacağı bunların Erzincan, Kars, Erzurum,Ağrı ve Ardahan olacağı vurgulanırken, diğer şehirlerimizde de kar yağışı bekleniyor. Akşam saatlerinde kar tatili açıklamalarının gelmesi bekleniyor. Gelişmeleri takip etmek için, kar tatili ya da gündemdeki diğer meselelerle ilgili son dakika haberlerini cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

İKİ İLDEN KAR TATİLİ HABERİ GELDİ

Samsun ve Kastamonu'da 7 Ocak'ta Okullar Tatil Mi? Resmi Açıklama Geldi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verilirken, Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, aynı gün kamu kurum kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Bazı il ve ilçelerden kar tatili açıklamaları gelmeye başladı. Kastamonu'da gün  boyu devam eden kar yağışı nedeniyle il merkezi ve il merkezine bağlı köylerde, yarın için okullar birgün tatil edildi. 

Çorum Valiliği'nden de Açıklama Geldi

Çorum'da Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerinde yarın eğitim öğretime ara verilecek.

Kırıkkale

Kırıkkale kent merkezi ve tüm ilçelerde 7 Ocak'ta eğitim öğretime ara verilecek.