Saatleri Açıklandı: 4 Şehirde 65 Yaş Üstüne Sokağa Çıkma Yasağı Geldi

4 şehrin Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 65 yaş üstündeki vatandaşlara bazı saatlerde sokağa çıkma yasağı getirildiğine yer verildi.

Saatleri Açıklandı: 4 Şehirde 65 Yaş Üstüne Sokağa Çıkma Yasağı Geldi

4 şehirde sokağa çıkma yasağı geldi.

4 şehrin Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamalarda 65 yaş üstündeki vatandaşların sokağa çıkma saatlerinde kısıtlamaya gidildiği ve bazı saatlerde sokağa çıkma yasağı geldiğine yer verildi. 

UŞAK 'TA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Uşak Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasında 65 ve üstü yaştakiler için 11.00 ile 16.00 saatleri arası dışında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirildiği bildirildi. Resmi açıklamada, "11.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkma yasaklaması olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızdan, kamu görevinin niteliği, mevcut durumun aciliyeti ve kamu hizmetinin sürekliliğinin sağlanmasında hizmetine ihtiyaç duyulacak başta doktorlar, sağlık çalışanları, eczacılar, belediye başkanları, kurum il müdürleri, sosyal hizmet kuruluşları görevlileri ve benzeri olmak üzere kamu görevlileri ile kamu hizmeti yürütenlerin, işletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan durumlarını aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgeleyenlerin, meslek odaları başkanlarının muaf tutulmasına oy birliğiyle karar verilmiştir." denildi.

ESKİŞEHİR 'DE KISITLAMA GELDİ

Eskişehir'de 65 yaş ve üstü vatandaşların saat 10.00 ile 16.00 arasında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirildiği bildirildi. Resmi açıklamada, "Eskişehir'de yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 10.00-16.00 saatleri arasında sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilmelerine, kamu görevinin niteliği, mevcut durumun aciliyeti ve kamu hizmetinin sürekliliğinin sağlanmasında hizmetine ihtiyaç duyulacak başta doktorlar, sağlık çalışanları, eczacılar, belediye başkanları, kurum il müdürleri, sosyal hizmet kuruluşları görevlileri ve benzeri olmak üzere kamu görevlileri ile kamu hizmeti yürütenlerin, işletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan durumlarını aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgeleyenlerin, meslek odaları başkanlarının muaf tutulmasına oy birliğiyle karar verilmiştir." denildi. 

KÜTAHYA 'DA KISITLAMA GELDİ

Kütahya'da 65 yaş üstüne saat 11 ile 16 arasında sokağa çıkma yasağı geldi. Resmi açıklamada, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında 6 Kasım 2020 itibarıyla ilimizde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 11.00-16.00 saatleri arasında sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilmelerine, bu saatler dışında 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının yasaklanmasına, kısıtlama saatlerinde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızca vefa sosyal destek ekiplerine bildirilen ihtiyaçlarının ilgili kurumlarca karşılanmasına karar verilmiştir." denildi. 

BURSA'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, saat 10 ile 16 arasında 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldiğine yer verildi. Açıklamada, "İlimizde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 10:00-16:00 saatleri arasında sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilmelerine ve bu saatler dışında kalan saatlerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının yasaklanması" denildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA