Rusya'dan Küstah Açıklama

Son dakika haberi: Rusya 'dan İdlip ve Türkiye hakkında küstah bir açıklama geldi. Açıklamada büyük çaplı bir operasyon olursa Ankara için kötü olur şeklinde küstah ifade kullanıldı.

Rusya'dan Küstah Açıklama

Rusya 'dan küstah açıklama.

İdlip 'teki hain saldırı sonrası Rusya bir açıklama yapmış ve saldırıyı Esad 'ın düzenlediğini söylemişti. 

33 ŞEHİDİMİZ VAR

Rusya 'nın destek verdiği rejimin abluka altına aldığı İdlib ’den dün gece çok acı haberler geldi. Haberde rejimin hain alçak saldırıs sonucu 33 askerimizin şehit olduğu açıklandı. Rusya’dan peşi sıra açıklamalar gelmeye devam ediyor

İLK AÇIKLAMADA ESAD DEDİLER

Saldırı sonrası bugün sabah saatlerinde bir açıklama yapan Rus yetkililer, saldırıyı rejimin düzenlediği bildirildi. Açıklamada ateşkes için Esad üzerine baskı kurulduğuna yer verildi. 

FÜZE YÜKLÜ SAVAŞ GEMİLERİ YOLA ÇIKTI

Bu açıklama geldikten dakikalar sonra Rus Donanması'ndan flaş bir adım geldi. Donanmaya bağlı Karadeniz Filosu, Kalibr seyir füzeleri yüklü iki savaş gemisinin Suriye kıyılarına doğru yola çıktığını duyurdu

KÜSTAH AÇIKLAMA

Rusya 'dan bu açıklamalar sonrası küstah bir açıklama yapıldı. Tansiyonu iyiden iyiye yükselten bir açıklama da Rus parlamentosunda Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov geniş çaplı operasyon olmaması gerektiğini söyledi.

Reuters ’ın Interfax ’tan son dakika olarak aktardığı açıklamada Cabarov, Türkiye’nin İdlib’e yapacağı geniş çaplı bir operasyonun Ankara için kötü şekilde sonuçlanacağını öne sürdü. (Kaynak: Sözcü)

Şehitlerimizin isimleri açıklanıyor. TIKLAYIN