Rüşvet Aldıkları Öne Sürülen Orman Muhafa Memurları Serbest Bırakıldı

Adana Kozan'da rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan OGM'de görevli iki memur, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi

Rüşvet Aldıkları Öne Sürülen Orman Muhafa Memurları Serbest Bırakıldı

Rüşvet Aldıkları Öne Sürülen Orman Muhafa Memurları Serbest Bırakıldı

Adana Kozan'da rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan OGM'de görevli iki memur, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi. Adana Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde görev yapan Bölge Şefi E.I. işletmede ihale alan Müteahhit T.D.'den iddialara göre yüzde 10 komisyon istediği ve kurumda memur olarak görev yapan E.K'nın da müteahhitden rüşvet aldıkları öne sürülmüş, ilgili iddialar üzerine polis ekipleri harekete geçmiş ve iki şahsı da yakalayarak gözaltına almıştı.

zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları Kozan Adliyesi'nde ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla salıverildi. Olayın Öncesi ! Çeşitli haber ajansları ve yerel haber sitelerinden geçilen haberde, Müteahhit T.D.'nin Orman Muhafaza Müdürlüğü'nde görevli iki memur ile ilgili rüşvet istedikleri gerekçesiyle şikayette bulunması üzerine Cumhuriyet Savcılığı harekete geçmiş, Seri numaraları mnceden alınan paralar müteahhit tarafından iddialara göre, çarşı merkezinde orman muhafaza memuruna teslim edilmişti.  Paranın tesliminin ardından E.K. isimli şahıs bölge müdürlüğüne giderek buradaki şef ile parayı paylaşmış, polis ekipleri de her iki şahsı da suçüstü yaparak gözaltına almıştı. Paraları paylaşan şef ve memur ilçe emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.