RTÜK Başkan Yardımcısı Açıkladı! 30 Memur Alımı Yapılacak

RTÜK Başkan yardımcısı İbrahim Uslu, kamu yönetimi, iktisat, maliye, uluslararası ilişkiler, psikoloji, sosyoloji, ilahiyat, iletişim, Türk dili edebiyatı ve mühenndisliklerin içerisinde olduğu bir çok bölümden 30 uzman yardımcısı alımı yapılacağını duyurdu.

RTÜK Başkan Yardımcısı Açıkladı! 30 Memur Alımı Yapılacak

Sosyal medya hesabından personel alımına ilişkin bir mesaj yayımlayan Uslu, "Kamu Yönetimi, iktisat, maliye, uluslararası ilişkiler, psikoloji, sosyoloji, ilahiyat, iletişim, Türk dili edebiyatı ve mühendisliklerin içinde olduğu bir çok bölümden 30 uzman yardımcısı arkadaşımızı RTÜK ailesine davet ediyoruz. Resmî ilanımız haftaya arkadaşlar.Takip edin" ifadelerini kullanırken, KPSS şartının en düşük 70, YDS'nin ise 60 olacağını, maksimum yaş sınırının ise 35 olacağını belirtti. 

RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'nun mesajında, "Kamu Yönetimi, iktisat, maliye, uluslararası ilişkiler, psikoloji, sosyoloji, ilahiyat, iletişim, Türk dili edebiyatı ve mühendisliklerin içinde olduğu bir çok bölümden 30 uzman yardımcısı arkadaşımızı RTÜK ailesine davet ediyoruz. Resmî ilanımız haftaya arkadaşlar.Takip edin :)Bu arada KPSS asgari 70, YDS 60 olması gerekiyor maksimum yaş sınırı da 35. İşletme ve maliye de var bölümler arasında :)" ifadeleri yer aldı.