Randevulaştığı İki Kişi Tarafından Boğazı Kesilerek Katledildi

Adana'da tır sürücüsü, telefonla randevulaştığı iki kişi tarafından demir ve tahta sopalarla darbedildikten sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

Randevulaştığı İki Kişi Tarafından Boğazı Kesilerek Katledildi

Polis olaya dair oruşturma başlatırken, cinayetin ardından kaçan şahısların yakalanması için çalışmalar sürüyor. Adana'nın SArıçam ilçesine bağlı Organize Sanayi Bölgesinde, tır sürücüsü 35 yaşındaki Hacı Ergül, aracıyla Organize Sanayi Bölgesine geldiği esnada daha önce husumetli olduğu şahıslar telefonla aradı.

Ergül telefonda tartıştığı şahsa yerini söyledi.

Bunun üzerine iki şahıs Ergül'ün yanına geldi. Ergül ile husumetli olduğu iki şahıs arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Saldırganlar 35 yaşındaki Tır sürücüsünü sopa ve tahtalarla dövdükten sonra , sürücü yanındaki bıçağı çıkardı. Fakat aldığı darbe ile yere yığılarak bıçağı düşüren Ergül, boğazı kesilerek öldürüldü. Bir süre yaralı sürücünün başında bekleyen zanlılar daha sonra geldikleri lüks araçla olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, kaçan şahısların yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.