PUBG'deki Oyun Arkadaşına Kaçan Abla Kardeşten İlk Açıklama

PUBG adlı oyunda tanıştıkları kişiye kaçan 18 ve 22 yaşındaki abla kardeşten ilk açıklama geldi.

PUBG'deki Oyun Arkadaşına Kaçan Abla Kardeşten İlk Açıklama

PUBG'de tanıştıkları kişiye kaçan abla kardeşten ilk açıklama.

Geçtiğimiz gün Kütahya 'da meydana gelen olayda 22 yaşındaki Ayşe Daşgın ve 18 yaşındaki Reyhan Keçiş , çoklu oynanan PUBG isimli oyunda tanıştıkları kişiye birlikte kaçtı. 

İki kız kardeş , Kütahya 'dan Osmaniye 'ye geldi. Osmaniye 'de polis ekipleri tarafından yakalanana kız kardeşler ailelerine döndü. 

Reyhan Keçiş, Çocuk Şube Müdürlüğü 'nde  ifadesinin alınması sonrası tedbir amaçlı Sevgi Evlerine teslim edilirken, Ayşen Daşgın ise, Çarşı Polis Merkezi'nde alınan ifadesi sonrası bir otele yerleştirildi. 

Kızlarının bulunduğu bilgisini alan aile Kütahya 'dan yola çıktı ve Osmaniye 'ye geldi.  41 yaşındaki Anne Hamiyet Kaba ilk önce oteldeki kızı Ayşe Daşgın ile buluştu. Daha sonra  Reyhan Keçiş ile  Sevgi Evleri 'nde görüştü.

H.Y. isimli kişi ile PUBG oynarken tanıştığını söyleyen Reyhan Keçiş, "Kandırıldım ve çok pişmanım. Tekrar aileme dönüyorum" dedi. Kardeşini yalnız bırakmamak için onunla gittiğini söyleyen  Ayşen Daşgın ise, "Pişmanız ve ailemize tekrar kavuştuk çok mutluyuz" diye konuştu. Kızlarıyla hasret gideren anne Hamiyet Kaba ise, "Çok şükür yavrularıma yeniden kavuştum ve çok iyiler. Allah herkesten razı olsun" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA