PTT'ye 60 Bin Yeni Eleman Alımı Yolda

PTT önümüzdeki yıl da yeni personel alımı yapacak. PTT'nin 5 bin sözleşmeli personel alımı kesin sınav sonuçları için binlerce adayın bekleyişi devam ederken, kurum önümüzdeki yılların personel planlamasını da yapmayı sürdürüyor.

PTT'ye 60 Bin Yeni Eleman Alımı Yolda

Kamu kurum kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu personel alımları devam ediyor. Personel alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. PTT'nin 5 bin yeni sözleşmeli personel alımı için heyecanlı bekleyiş sürerken, ilgili alımlara çeşitli nedenlerle başvuru yapamayan adaylar önümüzdeki PTT alımlarını takip etmeye , ilan tarihlerini merak etmeye şimdiden başladılar. PTT, personel alımlarını 2023 yılına kadar arttırarak sürdürecek. PTT'nin hedef personel sayısı ise 100 bin...

40 BİN OLAN PERSONEL SAYISI 100 BİNE YÜKSELECEK

PTT A.Ş. önümüzdeki 5 yıl içerisinde personel sayısını ikiye katlamayı aynı şekilde şube sayısını da katlamayı hedefliyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda açıklamalarda bulunan PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT'nin personel sayısının an itibariyle 40 bin olduğunu, 2023 yılına kadar personel sayısının en az 100 bin olmasını hedeflediklerini, keza önümüzdeki süreçte açılacak yeni şubeler için de personel alımlarının hızla süreceğini açıklamıştı. 

YENİ PERSONEL ALIMI DUYURULARINI KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN TIKLA VE İNDİR!

PTT A.Ş. ÖNÜMÜZDEKİ YIL EN AZ 5 BİN YENİ PERSONEL DAHA ALACAK

PTT A.Ş. nin önümüzdeki yıl da 5 bin yeni personel ile gücüne güç katması, daha sonra ki senelerde açılacak şubelerle birlikte personel sayısını katlayarak çoğaltması bekleniyor. PTT personel alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle kamu bülteni uygulaması üzerinden paylaşmayı sürdüreceğiz. PTT personel alımı haberlerini cep telefonunuza bildirim olarak almak, yeni kamu ve özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olmak için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA